Sanatate
Calorii arse prin miscare

Calorii arse prin miscare

 
sanatate     Home     Boli     Slabire     Login slabire     Forum Slabire
 

 

sanatate.org

Calculator calorii arse prin activitate fizica

 

Cate calorii arzi prin miscare?

Te invit sa folosesti calculatorul din drepata pentru a vedea cate calorii arzi prin diferite forme de miscare.

 

Vrei sa slabesti?

Daca ai kilograme in plus si vrei sa scapi de ele, te invit sa te inscrii la programul nostru GRATUIT de slabire.

 

ATENTIE: Acest calculator nu poate si nu trebuie sa fie folosit ca inlocuitor al sfatului sau consultatiei medicului dvs.

 

Instrucțiuni:

Completeaza valoarea greutatii tale in kg, apoi selecteaza exercitiile fizice pe care le-ai efectuat astazi din lista alfabetică de mai jos. Le poti selecta fie prin tastarea primei litere a activității dorite, fie prin derularea listei. Nu uita sa indici numarul de minute cât ai efectuat activitatea respectivă in casuta corespunzatoare. Apasa in final pe butonul "Calculeaza" pentru a afla cate calorii ai ars prin exercitiul fizic efectuat.

Daca ai efectuat mai multe exercitii in aceeasi zi, le poti trece pe rand, dupa care va trebui sa apesi pe butonul "TOTAL" de mai jos pentru a calcula totalul caloriilor pe arse azi prin miscare.

 

Calorii arse prin exercitiu fizic

Greutatea (kg) Exercitiul efectuat Durata (min) METi Calorii arse
 
     Activitatea fizică:                      METi       Durata (min)

Calorii consumate

   
   
   
   
   
       

 

Pentru o sănătate optimă, Colegiul American de Medicină Sportivă și Centrele de Control și Prevenire a Bolilor recomandă arderea zilnică a cel puțin 200 de calorii prin exerciții fizice.

 

Dacă doriți să obțineți creșteri ale nivelului colesterolului "bun" (HDL colesterol), ar trebui să consumați prin mișcare cel puțin 1.200-1.500 calorii/săptămână. Potrivit Studiului Absolvenților Universității Harvard din SUA, cei care au ars 2.000 sau mai multe calorii pe săptămână și-au redus riscul de boli de inimă la jumătate.

 

(C) 2001-2007, PrevMedix LLC & Asociația Sănătate și Temperanță. Toate drepturile rezervate. Nu copiați fără permisiune.

 

Copyright © 2001-2007 sanatate.org Toate drepturile rezervate.